torsdag 9. april 2009

NUSO på TG

I går spilte NUSO under åpningsshowet på TG (The Gathering). Spenningen var stor da orkesteret entret scenen kl 21.45.

Hver påske samles 5000 datanerder i Vikingskipet for å spille dataspill, drikke masse cola og ha det gøy. Det ligner i grunn litt på deltakerne i NUSO - de er nerder på sitt felt og drikker endel cola. Heldigvis er det ikke 5000 musikere i orkesteret. Det hadde vært litt av en utfording!

Under årets åpningsshow var NUSO midtpunktet og framførte flere spillkonsollmusikkstykker. Super Mario, Star Wars, Final Fantasy, Halo og Battlefield i skjønn forening med lysshow, levende hest, løsskuddsalver, dansere og mannlig flammekaster! I tillegg spilte NUSO utdrag fra Sibelius symfonien de øver på denne uka. Stemningen sto i taket, og selv en av de største securitasvaktene stod med tårer i øyene (jeg overdriver ikke!). NUSO måtte selvfølgelig spille ektranummer, til vill begeistring fra de ca 2000 som fulgte showet.

TG lagde TV-program som skal sendes på Frikanalen. Linken til programmet blir lagt ut så snart vi har det.

Her finner du masse bilder fra seansen: http://www.flickr.com/photos/wolferey/3425973356/in/photostream/

Her finner du andre bilder: http://www.nettavisen.no/it/article2601046.ece

2 kommentarer:

  1. Carl Ninian Wika14. april 2009 kl. 16:22

    "til vill begeistring fra de ca 2000 som fulgte showet." Hehe, synd med de 3000 som allerede var fortapt inn i den virtuelle verden:P

    SvarSlett
  2. Hei, vil bare si det var utrolig å høre på dere spille under TG! Fikk frysninger når jeg hørte Halo og Battlefield (den gode type frysning du kjenner går igjennom ryggraden og gir deg sånn herlig grøss xD).

    Fint dere har funnet bildene mine også ^^ (flickr)

    SvarSlett